Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Veel gestelde vragen


Veel gestelde vragen:

Hoe lang is de levertijd?
Als u uw product bestelt, heeft u uw bestelling in de meeste gevallen binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. Producten die niet bij Superlicht voorradig zijn of maatwerk zoals lampenkappen proberen wij binnen 15 werkdagen te leveren. Mocht de levertijd langer zijn dan normaal stellen wij u hiervan altijd op de hoogte per email. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken.

Wat zijn de verzendkosten?
Bestellingen worden GRATIS * thuisbezorgd in Nederland. Bij een bestelling onder de € 50,00 berekenen wij €6,95 verzendkosten. Voor zendingen buiten Nederland gelden afwijkende tarieven.

Kan ik mijn bestelling altijd ruilen of retourneren?
Artikelen kunnen binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd in de onbeschadigde originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur en het retourformulier. Uitzondering zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden of voor de klant speciaal moeten worden gemaakt; deze kunnen niet worden geretourneerd.

Kan ik een lampenkap waarbij ik zelf de stof heb gekozen retourneren?
Onze lampenkappen worden gemaakt in ons eigen lampenkappenatelier. Hier worden al uw kappen op maat gesneden en geplakt. Deze lampenkappen worden dus speciaal voor u gemaakt en zijn dus niet te retourneren als u bijvoorbeeld de verkeerde kleur heeft gekozen. Wij adviseren daarom bij twijfel altijd via onze webshop een kleurstaaltje aan te vragen. U kunt dan thuis bekijken of het de juiste kleur is.

Zit er garantie op de producten?
Superlicht geeft standaard 2 jaar garantie op al haar producten. Hierdoor kunt u onbezorgd kopen via onze webshop.

Welke lampen zijn geschikt voor een lampenkap en hoeveel watt mag er in de lampenkap?
Het beste zijn uiteraard de LED lampen, deze worden nauwelijks warm, zijn erg zuinig en omdat ze niet warm worden mag u dus hogere wattage's gebruiken in relatief kleine lampenkappen. Wij raden ECO halogeenlampen af. Deze worden zo heet dat brand vlekken of verkleuring van het materiaal zeer snel kunnen optreden.

Wat moet ik doen als de lamp beschadigd is?
Indien uw lamp beschadigd is kunt u deze kosteloos retour sturen. Controleer daarom altijd uw bestelling direct na bezorging en meld de eventuele schade binnen 24 uur. De kosten voor het retour zenden zullen wij dan uiteraard vergoeden.

Heeft u andere vragen?
Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, u kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken. Deze wordt altijd snel en duidelijk door ons beantwoord.