Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Blender cylinder 45
Blender cylinder 45

Blender cylinder 45


45 cm / 45 cm€ 24.95
Artikelcode: 45901
Blender cylinder 45
  • Productinformatie

Blenders / Diffusers zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Heeft u bijvoorbeeld een cilinder van 45 cm dan koopt u blender / diffuser van 45 cm. Heeft u de cilinder bij ons gekocht past dit altijd. Heeft u uw lampenkap ergens anders gekocht kunnen wij niet garanderen dat het past, de kans is wel groot.

Optie's

Welke stof wilt u: Hier kiest u de gewenste stof. Mocht de gewenste stof er niet bij vermeld staan maar ziet u deze wel bij "overzicht stoffen" of bij de "kleurstaaltjes bestellen" staan dan is het ons helaas nog niet gelukt de stof toe te voegen aan de optielijst. Uiteraard is het wel mogelijk om de kap dan in de gewenste stof te verkrijgen. U kunt dan contact met ons opnemen of een andere stof uit dezelfde prijscategorie selecteren en dan bij de betaling bij opmerkingen het juiste stof nummer vermelden. De "overzicht stoffen" lijst is altijd up to date.

Voor blenders raden wij altijd een stof aan die op transparant is geplakt. U ziet de lamp dan niet zitten maar hij laat nog wel redelijk wat licht door. Veel gebruikte stoffen voor blenders zijn:

Organza creme of wit
Monde wit
Camelot wit of creme
Folie wit

Overzicht stoffen

In het linker navigatie menu vindt u onder het kopje informatie "overzicht stoffen" Hier kunt u alle stoffen bekijken waar we een lampenkap mee kunnen maken. Tevens kunt u de stalen downloaden in pdf formaat via deze link.

Maatwerk

Onze lampenkappen worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen daarom niet worden teruggenomen. Zij vallen buiten de regeling “kopen op afstand”. Let op de stofkleuren kunnen licht afwijken van de werkelijkheid door de instellingen van uw beeldscherm. Mocht u twijfelen kunt u een kleurstaaltje bestellen. U kunt dan thuis op uw gemak bekijken of het de juiste stof en kleur is.