Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Halve wandkap / schermkap rechthoek 30
Halve wandkap / schermkap rechthoek 30

Halve wandkap / schermkap rechthoek 30


Lengte 30 cm / diepte 15 cm / hoogte 15 cm


€ 49.95
Artikelcode: 301515
Halve wandkap / schermkap rechthoek 30
  • Productinformatie
  • Andere maten uit dezelfde serie.

Onze schermkappen ook wel halve wandkappen genoemd zijn in veel verschillde maten verkrijgbaar.
We hebben er een aantal online gezet om de mogelijkheden te laten zien. Staat uw maat er niet bij? neem dan contact met ons op!

Optie's

Welke stof wilt u: Hier kiest u de gewenste stof. Mocht de gewenste stof er niet bij vermeld staan maar ziet u deze wel bij "overzicht stoffen" of bij de "kleurstaaltjes bestellen" staan dan is het ons helaas nog niet gelukt de stof toe te voegen aan de optielijst. Uiteraard is het wel mogelijk om de kap dan in de gewenste stof te verkrijgen. U kunt dan contact met ons opnemen of een andere stof uit dezelfde prijscategorie selecteren en dan bij de betaling bij opmerkingen het juiste stof nummer vermelden. De "overzicht stoffen" lijst is altijd up to date.

Overzicht stoffen

In het linker navigatie menu vindt u onder het kopje informatie "overzicht stoffen" Hier kunt u alle stoffen bekijken waar we een lampenkap mee kunnen maken. Tevens kunt u de stalen downloaden in pdf formaat via deze link.

Maatwerk

Onze lampenkappen worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen daarom niet worden teruggenomen. Zij vallen buiten de regeling “kopen op afstand”. Let op de stofkleuren kunnen licht afwijken van de werkelijkheid door de instellingen van uw beeldscherm. Mocht u twijfelen kunt u een kleurstaaltje bestellen. U kunt dan thuis op uw gemak bekijken of het de juiste stof en kleur is.