Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Lampenkap donut 100
Lampenkap donut 100

Lampenkap donut 100


Breedte A: 100 cm / gat B: 50 cm / hoogte C: 20 cm


€ 549.00
Artikelcode: 1005020
Lampenkap donut 100
  • Productinformatie

De Donut serie is een prachtige hangkap die een zeer mooi effect geeft. De lampen worden vaak verkocht aan bedrijven maar in een grote kamer in huis is het uiteraard ook mogelijk. Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Staat uw maat er niet bij, neem dan snel contact met ons op en wij geven u de juiste prijs. In deze hangkap zit een rails waar de fittingenin vast geschroefd kunnen worden. Wij kunnen eventueel ook speciaal voor u andere frames maken met bijvoorbeeld een M10 gat. Mocht u zoiets willen, horen we graag van u per mail of telefoon.

Optie's

Welke stof wilt u: Hier kiest u de gewenste stof. Mocht de gewenste stof er niet bij vermeld staan maar ziet u deze wel bij "overzicht stoffen" of bij de "kleurstaaltjes bestellen" staan dan is het ons helaas nog niet gelukt de stof toe te voegen aan de optielijst. Uiteraard is het wel mogelijk om de kap dan in de gewenste stof te verkrijgen. U kunt dan contact met ons opnemen of een andere stof uit dezelfde prijscategorie selecteren en dan bij de betaling bij opmerkingen het juiste stof nummer vermelden. De "overzicht stoffen" lijst is altijd up to date.

Overzicht stoffen

In het linker navigatie menu vindt u onder het kopje informatie "overzicht stoffen" Hier kunt u alle stoffen bekijken waar we een lampenkap mee kunnen maken. Tevens kunt u de stalen downloaden in pdf formaat via deze link.

Maatwerk

Onze lampenkappen worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen daarom niet worden teruggenomen. Zij vallen buiten de regeling “kopen op afstand”. Let op de stofkleuren kunnen licht afwijken van de werkelijkheid door de instellingen van uw beeldscherm. Mocht u twijfelen kunt u een kleurstaaltje bestellen. U kunt dan thuis op uw gemak bekijken of het de juiste stof en kleur is.