Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Lampenkap rechthoek 40
Lampenkap rechthoek 40

Lampenkap rechthoek 40


Lengte onder 40 cm / lengte boven 25 cm / hoogte 28 cm


€ 81.00
Artikelcode: 402528
Lampenkap rechthoek 40
  • Productinformatie
  • Andere maten uit dezelfde serie.

Model Rechthoek is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Staat uw maat er niet bij? neem dan contact met ons op!

Optie's

Welke stof wilt u: Hier kiest u de gewenste stof. Mocht de gewenste stof er niet bij vermeld staan maar ziet u deze wel bij "overzicht stoffen" of bij de "kleurstaaltjes bestellen" staan dan is het ons helaas nog niet gelukt de stof toe te voegen aan de optielijst. Uiteraard is het wel mogelijk om de kap dan in de gewenste stof te verkrijgen. U kunt dan contact met ons opnemen of een andere stof uit dezelfde prijscategorie selecteren en dan bij de betaling bij opmerkingen het juiste stof nummer vermelden. De "overzicht stoffen" lijst is altijd up to date.

Soort frame: Model Rechthoek kunt u kiezen met het frame aan de onderkant of aan de bovenkant. Wanneer u kiest voor de optie Staande lampenkap zit het frame aan de onderkant. Kiest u voor de optie hangende lampenkap zit het frame aan de bovenkant van de kap. Al onze supports zijn standaard uitgevoerd met een ring die geschikt is voor een E27 fitting. Mocht u een armatuur (tafellampje) hebben met een kleine fitting E14, dan kunt u bij de productgroep Lampen & diversen een verkleinring bestellen zodat deze lampenkappen ook op uw armatuur passen. Wij kunnen eventueel ook speciaal voor u andere frames maken met bijvoorbeeld een M10 gat. Mocht u zoiets willen horen we graag van u per mail of telefoon.

Overzicht stoffen

In het linker navigatie menu vindt u onder het kopje informatie "overzicht stoffen" Hier kunt u alle stoffen bekijken waar we een lampenkap mee kunnen maken. Tevens kunt u de stalen downloaden in pdf formaat via deze link.

Maatwerk

Onze lampenkappen worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen daarom niet worden teruggenomen. Zij vallen buiten de regeling “kopen op afstand”. Let op de stofkleuren kunnen licht afwijken van de werkelijkheid door de instellingen van uw beeldscherm. Mocht u twijfelen kunt u een kleurstaaltje bestellen. U kunt dan thuis op uw gemak bekijken of het de juiste stof en kleur is.