Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Lampenkap rondo 12,5 klemkap / kroonkapje
Lampenkap rondo 12,5 klemkap / kroonkapje

Lampenkap rondo 12,5 klemkap / kroonkapje


Diameter onder 12,5 cm / diameter boven 8 cm / hoogte 10 cm


€ 13.50
Artikelcode: 125810
Lampenkap rondo 12,5 klemkap / kroonkapje
  • Productinformatie

Model Rondo is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Staat uw maat er niet bij? neem dan contact met ons op!

Optie's

Welke stof wilt u: Hier kiest u de gewenste stof. Mocht de gewenste stof er niet bij vermeld staan maar ziet u deze wel bij "overzicht stoffen" of bij de "kleurstaaltjes bestellen" staan dan is het ons helaas nog niet gelukt de stof toe te voegen aan de optielijst. Uiteraard is het wel mogelijk om de kap dan in de gewenste stof te verkrijgen. U kunt dan contact met ons opnemen of een andere stof uit dezelfde prijscategorie selecteren en dan bij de betaling bij opmerkingen het juiste stof nummer vermelden. De "overzicht stoffen" lijst is altijd up to date.

Overzicht stoffen

In het linker navigatie menu vindt u onder het kopje informatie "overzicht stoffen" Hier kunt u alle stoffen bekijken waar we een lampenkap mee kunnen maken. Tevens kunt u de stalen downloaden in pdf formaat via deze link.

Maatwerk

Onze lampenkappen worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen daarom niet worden teruggenomen. Zij vallen buiten de regeling “kopen op afstand”. Let op de stofkleuren kunnen licht afwijken van de werkelijkheid door de instellingen van uw beeldscherm. Mocht u twijfelen kunt u een kleurstaaltje bestellen. U kunt dan thuis op uw gemak bekijken of het de juiste stof en kleur is.